lasertherapie

laser genesis

Waarvoor dient de Genesis Laser ? 

We maken gebruik van een niet-invasieve lasertechnologie voor de behandeling van fijne rimpeltjes,diffuse roodheid en littekens. We behandelen het gelaat, de hals alsook recente littekens op het lichaam.Tijdens de procedure wordt de huid opgewarmd, hierdoor wordt collageen gestimuleerd. Verder wordt er warmte in verwijde haarvaten gegenereerd om roodheid te verminderen. 

Wat is diffuse roodheid? 

Diffusse roodheid is het optreden van algemene roodheid in het gezicht. Deze roodheid komt verder vanuit verwijde haarvaten die algemene roodheid, dus geen afzonderlijke duidelijke omlijnde bloedvaten,veroorzaken. De meest getroffen zones zijn de neus, wangen en het voorhoofd. Diffuse roodheid gaat vaak gespaard met een aandoening die rosacea heet en kan erfelijk zijn. 

Hoe voelt de behandeling aan? 

Tijdens de behandeling voelt u een lichte verwarming van het huidoppervlak. De behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. 

Welke resultaten kan je verwachten? 

Er zijn gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De Genesis Laser helpt de jeugdige glans en uitstraling van de huid te herstellen (anti-aging). Na de behandeling kunnen activiteiten meteen hervat worden. Meestal is er gedurende enkele uren nog een lichte roodheid aanwezig. De behandeling kan gedurende het hele jaar door uitgevoerd worden,mits het gebruik van een SPF 50 gedurende de zomermaanden. 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen? 

Meestal ondervinden patienten weinig of geen bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerking is een lichte roodheid die binnen enkele uren na de behandeling verdwijnt. Voor meer informatie kan u steeds terecht bij uw behandelend arts. 

*Richtprijs Genesis Laser:  €100